Mozilla Firefox 3
Google Chrome
Internet Explorer 7
Figyelmeztetés!
Ön egy régi böngészőt használ,
amelyben nem működik megfelelően a portál néhány funkciója.
Javasoljuk Önnek, hogy telepítse a Mozilla Firefox 3.0 verzióját, esetleg Google Chrome -ot, Internet Explorer 7 -et.

Hírek

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Új Évet kívánunk minden kedves felhasználójának és partnerének a web2auto csapat.

web2auto - Elindultunk az "Év honlapja - 2009" versenyén

Elindultunk az "Év honlapja - 2009" versenyén

A web2auto most először indul el (tavaly lekéstük a nevezést), a hazai internet egyik legrangosabb díjáért, az "Év Honlapja" címért. Immáron nyolcadik alkalommal meghirdetett pályázat a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Klub szervezésében kerül sor.
Kérjük, támogass minket a versenyben! Szavazz ránk az "Év Honlapja" verseny közönségszavazás során. A kattintásodat 2009. november 9-15-ig itt teheted meg.

Köszönettel: web2auto csapata

web2auto - 1st cake

Az első év - egy évesek lettünk

Minden első lépés nehéz, de ezt mi már megtettük. Sok álmatlan éjszaka, gazdasági válság, omladozó autóipar és csökkenő marketing keret jellemezte az első évünket.

Azon dolgozunk, hogy az általatok beküldött fejlesztési igényeket feldolgozva olyan funkciókkal bővítsük portálunkat, melyekkel még hatékonyabb online munkaeszközzé válik akár nagyobb cégek számára is.

Segítség az autószervizeknek

A web2auto portált üzemeltető cég vezetősége – tekintettel az egyre rémisztőbb gazdasági válságra – segítséget nyújt az autó- és járműszervizeknek. Leendő partnereink így március tizenhatodikától térítés mentesen használhatják online szolgáltatásainkat.

web2auto - nyerteseink

Nyereményjátékunk nyeresei

2008. január 09-én közjegyző jelenlétében kisorsolásra kerültek a "Regisztrál és Nyerj!" nyereményjátékunk nyertesei. A sorsoláson mindazok részt vettek, aki eleget tettek a játékszabályban meghatározott feltételeknek. A nyerteseket emailben is értesítjük.

Nyerteseink:
I. helyezett: Flórián György (Budapest)
II. helyezett: Paczári Gábor (Vaja)
III. helyezett: Gincsai András (Nyíregyháza)

web2auto - Karácsony

Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Új Évet kívánunk minden kedves felhasználójának és partnerének a web2auto csapat.

Az "Regisztrálj és nyerj" akciónk, december 31-én lejárt.

web2auto

Regisztrálj és nyerj

Most különösen megéri regisztrálni nálunk. Ha legalább egy járművét (fényképpel együtt) feltölti a web2auto webparkolóba, akkor 1000 liter üzemanyag boldog tulajdonosa lehet. Az üzemanyagkártya kisorsolása azon felhasználóink között, történik, akik elfogadják és betartják az akció játékszabályait.

eFestival 2008 - döntőbe kerültünk

A web2auto.hu indulása óta még alig telt el néhány hónap és felhasználóink számának folyamatosan növekedésén túl máris egy szakmai félsikert is elkönyvelhetünk. Hogy miért félsikert? A web2auto.hu portál az eFestival 2008 szakmai zsűrijének szavazati alapján döntőbe jutott a „Mindennapjaink informatikája” kategóriában. A Magyar Tartalomipari Szövetség ünnepélyes díjátadására 2008. december 2-án kerül sor, bízunk benne, hogy a díjátadót követően örömhírrel szolgálhatunk és teljessé válik a siker.

web2auto - Még nagyobb biztonságban

Még nagyobb biztonságban

A web2auto felhasználói az eddigieknél is nagyobb biztonságban vannak. A portál sikeresen vezette be a NetLock Hálózatbiztonság Kft. által hitelesített szerver tanúsítványát, s ezentúl a portál és az felhasználók böngészője közötti kommunikáció a biztonságos https protokollon keresztül zajlik.

webparkoló

Megnyílt az első webparkoló

Durranjanak a kipufogók, bömböljenek a légkürtök: 2008. július 27-én elindult a web2auto.hu webparkoló. A portálon – a fejlesztők reményei szerint - hétről hétre több járműtulajdonos és szerviz talál egymásra. Az üzlet mellett persze lehetőség nyílik a közösségi élet kibontakozására is: talán egyre több és több érdekes blogbejegyzéssel, fényképalbummal találkozhat majd a vissza-visszatérő látogató.

RSS hírcsatornák

Tartalom átvétel

4x4 online