Mozilla Firefox 3
Google Chrome
Internet Explorer 7
Figyelmeztetés!
Ön egy régi böngészőt használ,
amelyben nem működik megfelelően a portál néhány funkciója.
Javasoljuk Önnek, hogy telepítse a Mozilla Firefox 3.0 verzióját, esetleg Google Chrome -ot, Internet Explorer 7 -et.

vezess.hu

Tartalom átvétel
Vezess.hu legfrissebb hirei
Frissült: 5 év 34 hét

F1: Betojtak a csapatok Ecclestone-tól

A Forma-1-es csapatok genfi ülésükön véglegesen jóváhagyták, hogy az év utolsó versenyéért dupla egyéni és konstruktőri pontok járnak.
    

Drogos és ittas állapotban vezetett Justin Bieber, letartóztatták!

Ittas állapotban ült egy bérelt Lamborghini volánja mögé Justin Bieber, és még utcai versenyzésbe is keveredett, letartóztatás lett a vége.
    

Drogos és ittas állapotban versenyzett Justin Bieber, letartóztatták!

Ittas állapotban ült egy bérelt Lamborghini volánja mögé Justin Bieber, és még utcai versenyzésbe is keveredett, letartóztatás lett a vége.
    

A leghülyébb közlekedési helyzetek

Magyarországon az autózás, biciklizés a jókedv szűnni nem akaró forrása, ha az embernek van egy kis érdeklődése a KRESZ iránt. A magyar közúti közlekedés szabályozási hibáinak visszásságaiból szemezgetünk - az Önök bejelentéseiből.
    

F1: Nagy szponzort fog a Williams?

Pletykák szerint küszöbön áll a Forma-1-es Williams megállapodása a Martinivel.
    

Frissíti modellkínálatát a BMW

Tavasztól számos elemében megújul a BMW modellkínálata. Több modell is összkerékhajtást kap, friss motorok kerülnek fel a palettára, valamint bővül a biztonsági és kényelmi alapfelszerelés.
    

Hét ok, amiért imádjuk a Ladát!

Regényt lehetne írni az okokról, a típusok történetéről, vagy a gyönyörűen fennmaradt veterán darabokról, de mi most nem vállalkozunk ilyen nagy küldetésre. Inkább csak összeszedtük a hét legnyomósabb indokot, amiért imádjuk a Ladákat!
    

F1: Újabb fejest veszített a Lotus

Újabb, immár sokadik szakemberét veszítette el a Lotus, a Red Bulltól egy éve elcsaklizott vezető versenymérnök máris továbbállt Enstone-ból.
    

Elszámolta magát kis terepjárójával a Porsche

Noha még egyetlen autót sem adtak át az ügyfeleknek, máris érezhető, hogy baj van: súlyosan alábecsülte a Macan iránti keresletet a Porsche. Most megpróbálják gyorsan felpörgetni a termelést.
    

F1: Tartalékost választott a McLaren

Nincs meglepetés: a McLaren az utánpótlásprogramja másik nagy tehetségét, Stoffel Vandoorne-t nevezte ki tartalékosának 2014-re. A csapat szponzori szerződéshosszabbítást is bejelentett.
    

Új kijelzőket kapnak a Volvók

A BKK megkezdte a tavaly vásárolt 38 darab szóló kivitelű Volvo felszerelését a FUTÁR-kijelzőkel.
    

Emelkedés előtt a kötelező ára

A Netrisk kgfb-indexe idén január közepén 102,7 százalékon állt, ami azt jelenti, hogy a tavalyi évkezdethez képest átlagosan csak néhány százalékkal drágább a kötelező.
    

F1: Újabb 2014-es autót mutattak meg

A Force India után a Williams is megmutatta 2014-es Forma-1-es modelljét. Az FW36-os csupakék és ormányos.
    

Horror: életveszélyesek a kisautók!

Tizenegy városi kisautót, javarészt Európában is forgalmazott modelleket tesztelt az USA közlekedésbiztonsági hivatala. Csupán egynek a teljesítményét találták elfogadhatónak.
    

F1: 2014 - szörnyautók, kamu újítások?

A sereghajtó Caterhamnél sem a műszaki, sem a sportszabályok idei változásaival nem elégedettek maradéktalanul. A torz orrokra és a duplapontos szezonzáróra van panaszuk.
    

Elveszi az unió az útépítésekért járó pénzt?

A Magyar Nemzet szerint az Európai Bizottság kifogásolja a magyarországi útépítési pályázatok kiírásának körülményeit.
    

Extrém sportos Volkswagen Golf érkezik

Egyelőre tanulmányautóként lép színre, de várhatóan sorozatgyártásba is kerül a Golf R könnyebb, erősebb kivitele, az Evo.
    

Kalapáccsal ütötték be a tilosban parkoló ablakát

Van, aki nem tolerálja a bunkóságot és maga is hasonló eszközökhöz nyúl. Például kalapáccsal veri be a rosszul parkoló autó ablakát.
    

Használtautó-teszt: mivel a legolcsóbb autózni?

Üzemanyagköltségben a dízelek szintjét ígérik az LPG-üzemű használt autók. De mik a buktatói a gázüzemű autóknak használtan?
    

Terhesen autót lopott, beindult a szülés

Ha egy mindenórás kismama egy lopott autóban padlógázon, a forgalommal szemben hajtva menekül a rendőrség elől, akkor vajon veszélyeztetett terhesnek számít, vagy csak felelőtlennek?